Assessment Programma’s

Assessment is een beoordeling van persoonlijke kwaliteiten en competenties. Meestal in het kader van personeelsselecties. Overweegt u een assessment programma in te zetten als hulpmiddel tijdens selectie van nieuw personeel of zittende werknemers? Wij adviseren u tijdens het afnemen van een programma ook een sub-test als persoonlijkheids- of intelligentietest in te zetten, op die manier ontvangt u een duidelijk beeld en kunt u controleren of de rapporten overeenkomen op betrouwbaarheid.

  • ✓ Hoe geeft men leiding?
  • ✓ Hoe gaat men om met klachten of verschillende type mensen?
  • ✓ Op welke manier neemt men beslissingen?
  • ✓ Welke competentie is sterk ontwikkeld en welke het minst?

De werkgever dient de werknemer/zoekende of sollicitant minstens 1 week van tevoren informeren:

  • ✓ welke oefeningen?
  • ✓ welke test(en)?
  • ✓ hoeveel tijd nemen ze in beslag?
  • ✓ wat zijn de voorwaarden?

Kijk verder bij intelligentie- of persoonlijkheidstesten die u extra kan inzetten of als oefening ter voorbereiding van een assessment.

Valide, erkende en professionele programma’s

{"post_type":"course","taxonomy":"course-cat","term":"testprogramma","featured_style":"course5","grid_columns":"clear4 col-md-3","infinite":"1"}
Loading..
No more to load

Job Analyse helpt organisaties tijdens het selecteren van talent, inzichtelijk maken van doorgroei potentieel en het duurzaam ontwikkelen van mensen.

Herken op tijd de signalen van een Burn – Out

Uiteindelijk heeft niemand daar wat aan..

Door jaarlijks psychologische testen in te zetten waarborgt u zijn/haar valkuilen, kwaliteiten- en kennis op de werkvloer en houdt u uzelf op de hoogte van ieders voortgang in motivatie, energie, drijfveren of demotivatoren.

Onze testen maken inzichtelijk welke werknemer (of tijdens een langdurige ziekte) “wie” er tegen een Burn-Out aan zit. Via verschillende testen inventariseert u hun persoonlijke zingeving – werk waarden – fysieke mogelijkheden – persoonlijke flexibiliteit of vitaliteit waardes en voorkomt u daarmee tijdig een Burn-Out.

 

 

Goede effectieve HR processen zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie,

samenwerken met de gezonde, gemotiveerde mensen ook.

Spring naar toolbar