• INLOGGEN
  • Geen producten in je winkelmand.

Bedrijfstraining of Teambuilding Sessie

Voor werknemers & leidinggevenden

 

Hoe doen wij dat?

1)  Via passende psychologisch test(en) en het rapport (keuze vd test na overleg met de opdrachtgever).
2)  Gezamenlijk de uitkomsten bespreken en doelen van het bedrijf.
3)  Rapport eigendom kandidaat.
4)  Maximaal 2 uur bij u op kantoor.
5)  Trainer Job Analyse uurtarief € 89,50

 

Waarom werknemers of leidinggevenden via een training testen?

1)   Werkgever en werknemers ontvangen nieuwe inzichten in persoonlijkheid- en werkhouding & motivatie.
2)   Laat vitaliteit, fysiek, valkuilen, demotivatie of energie zien van uw personeel, jaarlijkse check?
3)   Geeft inzichten binnen het team via kleuren in werkhouding en persoonlijkheid.

 

Welke psychologische testen inzetten bij een werknemerstraining

1)   Werkwaarden: Een match tussen werkwaarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie. Ook geeft de vragenlijst aan welke aspecten van het werk iemand juist kunnen demotiveren.

2)   Carrière Waarden: Geeft inzicht in iemands drijfveren of motivatoren; welke aspecten van werk zijn motiverend? Betrokkenheid, Een match tussen de carrière waarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie en welke aspecten van werk iemand juist kunnen demotiveren.

3)   Werkgerlateerde Persoonlijkheids test: Gedifferentieerde schets van werkgerelateerde persoonlijkheidskenmerken, compact beschrijvend rapport, koppeling naar competenties, hoge betrouwbaarheid, grote en representatieve normgroepen, validiteit is voldoende aangetoond, beschikbaar in drie varianten: normatief, ipsatief en compact – zeer positief beoordeeld door de COTAN

4)   Studie- en Beroepskeuze test: VMBO-MBO / HBO-WO.

5)   Interesse Taken- en Sectoren: TIP eventueel samen aanbieden met studie- en beroepskeuzetest, brengt in beeld welke interesses een kandidaat heeft en brengt zowel de interesses van een kandidaat in kaart als de taken en sectoren die daarbij aansluiten.

6)   Fysieke mogelijkheden: Het rapport geeft snel een duidelijk overzicht van iemands fysieke mogelijkheden en beperkingen.

7)   Vitaliteits Check: Rapport: Fysieke Fitness, hierbij wordt gekeken naar iemands gezondheid, gewicht en energieniveau. Mentale Fitness, hierbij wordt gekeken naar het stressniveau, levensvreugde en mentale veerkracht.
Gewoonten, hierbij wordt aangegeven welke gewoonten bijdragen aan een vitaal leven, zoals gezond eten, bewegen en genoeg slaap. Ook wordt middelengebruik bevraagd. Naast scores op bovenstaande schalen worden ook tips gegeven om de vitaliteit te verbeteren.

8) Competentiescan: Meet ieders vaardigheden en ontdek de mogelijkheden ervan.

 

Offerte? Neem contact op met ons via info@jobanalyse.nl