Bedrijfstraining-Teambuilding

Werknemers & Leidinggevenden

 

Hoe?

1)  Via passende psychologisch test(en) en het rapport (keuze vd test na overleg met de opdrachtgever).
2)  Gezamenlijk de uitkomsten bespreken en doelen van het bedrijf.
3)  Rapport blijft eigendom van de kandidaat.
4)  Maximaal 2 uur bij u op kantoor.
5)  Trainer Job Analyse uurtarief € 89,50

Waarom werknemers of leidinggevenden via een training testen?

1)   Werkgever en werknemers ontvangen nieuwe inzichten in persoonlijkheid- en werkhouding & motivatie.
2)   Laat vitaliteit, fysiek, valkuilen, demotivatie of energie zien van uw personeel, jaarlijkse check?
3)   Geeft inzichten binnen het team via kleuren in werkhouding en persoonlijkheid.

 

Welke psychologische testen inzetten bij een werknemerstraining

1)   Werkwaarden: Een match tussen werkwaarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie. Ook geeft de vragenlijst aan welke aspecten van het werk iemand juist kunnen demotiveren.

2)   Carrière Waarden: Geeft inzicht in iemands drijfveren of motivatoren; welke aspecten van werk zijn motiverend? Betrokkenheid, Een match tussen de carrière waarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie en welke aspecten van werk iemand juist kunnen demotiveren.

3)   Werkgerlateerde Persoonlijkheids test: Gedifferentieerde schets van werkgerelateerde persoonlijkheidskenmerken, compact beschrijvend rapport, koppeling naar competenties, hoge betrouwbaarheid, grote en representatieve normgroepen, validiteit is voldoende aangetoond, beschikbaar in drie varianten: normatief, ipsatief en compact – zeer positief beoordeeld door de COTAN

4)   Interesse Taken- en Sectoren: TIP eventueel samen aanbieden met studie- en beroepskeuzetest, brengt in beeld welke interesses een kandidaat heeft en brengt zowel de interesses van een kandidaat in kaart als de taken en sectoren die daarbij aansluiten.

5)   Fysieke mogelijkheden: Het rapport geeft snel een duidelijk overzicht van iemands fysieke mogelijkheden en beperkingen, motivatie of energie meting.

6)   Vitaliteits Check: Rapport: Fysieke Fitness, hierbij wordt gekeken naar iemands gezondheid, gewicht en energieniveau. Mentale Fitness, hierbij wordt gekeken naar het stressniveau, levensvreugde en mentale veerkracht.
Gewoonten, hierbij wordt aangegeven welke gewoonten bijdragen aan een vitaal leven, zoals gezond eten, bewegen en genoeg slaap. Ook wordt middelengebruik bevraagd. Naast scores op bovenstaande schalen worden ook tips gegeven om de vitaliteit te verbeteren.

7) Competentiescan: Inzichtelijk vaardigheden en ontdek de mogelijkheden.

Tevens kunnen wij verschillende testen met elkaar combineren voor een breder resultaat.

 

Teambuildingsdag in 2019?

Bij Langedijkeruitje kunt kiezen uit een zeer breed assortiment met bijzondere & unieke uitjes hier in Langedijk. Uw Teambuilding dag kunt u gemakkelijk combineren met een training van Job Analyse en daarbij uw nieuw gestelde doelen voor 2019 verwerken of tijdens een reorganisatie. Als basis nemen wij het persoonlijk rapport van uw werknemer(s). Aanpassingen, verbeteringen of gewijzigde werkmethodes begint bij zelfinzicht-zelfkennis. Er bewust van zijn zorgt ervoor dat uw werknemer veranderingen kan toelaten en omzetten in actie. Zet in 2019 “krachtig” en “snel” alle neuzen dezelfde kant op en ze laat meekijken door uw bril, dan pas worden uw doelen ook hun doelen.
TIP: deze uitkomsten/rapporten kunt u verder bespreken tijdens een voortgangs- of functioneringsgesprekken.
Zie voor meer informatie de website Langedijkeruitje, eigenaar Ruby Groen; www.langedijkeruitje.com
Spring naar toolbar