• INLOGGEN
  • Geen producten in je winkelmand.

WPVC Uitgebreid voorbeeldrapport

WPVI Uitgebreid voorbeeldrapport

WPVN Uitgebreid voorbeeldrapport

🕒 20 minuten – 50 vragen

🇳🇱

Werk Waarden N of I, zelfinzicht en persoonlijkheidseigenschappen

Beschrijving persoonskenmerken: Invloed – Sociabiliteit – Gedrevenheid – Structuur – Stabiliteit

Competentie Indicator: Persoonlijke gerichtheid – Organisatie gerichtheid – Beïnvloedend vermogen – Organisatie vermogen – Relationeel vermogen

 

Toelichting Normatief zijn vragen met: zeer mee eens tot zeer mee oneens.

Toelichting Ipsatief zijn vragen met: welke stelling het meest eens en zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals selectie- en loopbaanadvies en studiekeuze.

Belangrijke factoren voor succes op het werk zijn motivatie en betrokkenheid bij werkprestaties. Het is daarom belangrijk dat iemands persoonlijke waarden goed aansluiten bij de waarden van de functie en organisatie. Deze vragenlijst biedt een inzicht in verschillende drijfveren van een persoon en is daarom zeer geschikt voor diverse doeleinden.

Carrière Waarden

De Werk waarden (N) B1 vragenlijst geeft inzicht in iemands drijfveren; welke aspecten van werk zijn motiverend?
Deze vragenlijst is een variant op de Carrière Waarden vragenlijst. Het grote verschil tussen de vragenlijsten is dat de Werkwaarden (N) B1 kan worden afgenomen bij kandidaten met een lager taalniveau. Een match tussen werkwaarden en kenmerken van een functie bepalen in belangrijke mate de motivatie en bevlogenheid die iemand zal hebben in een functie. Ook geeft de vragenlijst aan welke aspecten van het werk iemand juist kunnen demotiveren.

Toepassing

Zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals selectie- en loopbaanadvies en studiekeuze. Belangrijke factoren voor succes op het werk zijn motivatie en betrokkenheid bij werkprestaties. Het is daarom belangrijk dat iemands persoonlijke waarden goed aansluiten bij de waarden van de functie en organisatie.

Ontwikkeling

De achterliggende theorieën zijn onder andere: Vroom’s Motivatie- Valentie- en Prestatiemodel, Herzberg’s Two Factor Theory en Maslow’s Hierarchy of Needs. De vragen zijn gebaseerd op de praktijk van loopbaanadvisering.

 

Cursusoverzicht

Geen overzicht gevonden
0 STUDENTS ENROLLED

    Zoeken