Job Analyse

WELKOMIn 2017 is het Arbeids- en Testbureau Job Analyse te Langedijk opgericht speciaal voor iedere werkgever uit het MKB en hun werknemers binnen Nederland, Engeland, Duitsland en België en Frankrijk. Via meer dan 50 erkende- en valide professionele psychologische komen wij direct tot de kern na 2 adviesgesprekken!

Werkgever

Roots
Via verschillende branches- en sectoren zoals horeca, catering, detailhandel, woningbouwvereniging/vastgoed, Bouw- en nijverheid, uitzendorganisatie, gemeente, techniek/elektra en de zorgsector, zag ik dat vele werkgevers regelmatig met hun handen in het haar zaten richting hun werknemer(s), mede vanwege de huidige regel- en wetgeving. De huidige arbeidsmarkt veranderd in een rap tempo en daarbij de komst van Young Professionals- Generatie Y & Z en Alpha jeugd die een geheel andere aanpak of begeleiding verdienen dan uw senior werkenden. Wij kijken naar het complete plaatje hun persoonlijkheid, werkhouding & privé, competenties, kwaliteiten, persoonlijke drijfveren, valkuilen, energie, motivatie- en interesses. 

Missie
Werkgevers en managers begeleiden- en adviseren richting de next generations & senior werkenden. Met expertise in taakuitvoering, huidige werkwijzen, motivatie, structuren- en beleid binnen het MKB & organisaties. Via  persoonlijk arbeidsadvies met als basis- en uitgangspunt erkende en professionele arbeidsgerelateerde psychologische testen en effectieve innovatieve arbeidsmethodes. Daarnaast blijf ik mijzelf bijscholen ieder jaar om professioneel te werken en kwaliteit te kunnen blijven leveren aan u.

Ontstaan
Vanwege mijn passie naar de psychologische test- en het rapport, de snelheid van het genereren van persoonlijke- en arbeidsgegevens, expertise in mensenkennis- en gespecialiseerd in gesprekstechnieken Nauwlettend volg ik deze snel veranderende arbeidsmarkt waardoor Job Analyse allround voor u inzetbaar blijft, gespecialiseerd en professionele diensten kan leveren waardoor Job Analyse 1 stap voor op de huidige ontwikkelingen blijft. Voor u als voordeel dat ik kan inschatten hoe de arbeidsmarkt eruit ziet over 5 of 10 jaar. 

Innovatief?
Job Analyse is niet vergelijkbaar met een Assessmentbureau's, het test traject is vele malen uitgebreider en duurt langer. Job Analyse kijkt bij elk advies altijd naar ieders persoonlijke situatie(s) of het advies passend is en bovenal haalbaar is. De tarieven liggen tussen de € 500,- en € 3.000,- Echter lijken onze doelen of het resultaat veel op elkaar, het verschil zit in het persoonlijke advies aspect - de product/dienstverleningsprijs - brede expertise. Vergelijkt u ons met een Re-integratiebureau? Dan lijkt dit bureau qua doel en resultaat op elkaar, en toch is er een verschil te noemen, Job Analyse is zeer flexibel i.v.m. klein bedrijf, direct kan schakelen (tijd=geld) en lagere tarieven, geen jaarcontract. De reden dat ik niet op contractbasis werk, maar alleen op aanvraag en offerte, daardoor kunt u de kosten overzien en alléén inzetten op het moment dat u het nodig hebt, zonder meerwerk of onnodig lang/dure trajecten! 

Diensten & adviezen
Bedrijfstrainingen, ontslag, werving- en selectie, burn-out/stress/ziekten, re-integratie, outplacement, 2e spoor, functioneringsgesprekken, doorontwikkeling, scholing/cursus of interne sollicitatie.
Job Analyse neemt geen Arbo functie of HRM gerelateerde taken van u over. 

Visie
Tijdens elke vorm van advies en begeleiding is het mijn persoonlijke doel om iedere kandidaten van elk leer- en werkniveau nieuwe of niet-ontdekte persoonlijke inzichten te bieden en carrière advies te geven richting persoonlijke ontwikkeling. 

De arbeidsmethode
De perfecte combinatie van het inzetten test- en rapport tijdens uw arbeidssituatie? Uw voordeel is dat uw werknemer het rapport samen met u bespreekt en hun persoonlijke situatie moet herkennen en toegeven. 
"Ik heb een conflict met mijn werknemer" zet u een test & advies in. Daarna maakt u direct duidelijke afspraken en stelt een doel(en). Lukt het niet om dit doel te behalen dan onderneemt u “stap 2” en geeft u een gevolg aan uw eerste gestelde doel. Nu onderneemt u direct actie en kunt doorpakken vervolgens overgaat tot handelen. U houdt het nu uw personeel procedures in eigen beheer, effectief, snelheid, tijd- en kostenbesparend. 

Wat maakt Job Analyse succesvol? 
Alles bij elkaar, van psychologische testen en het rapport voor elke werknemer, manager en leidinggevenden tot WO die bij iedere arbeidssituatie inzetbaar zijn in verschillende talen, betaalbaar incl. een snelle dienstverlening!
De duidelijk leesbare- en overzichtelijke rapporten met daarin grafieken en persoonlijk advies verwerkt. Functioneringsgesprekken waren niet eerder ZO gemakkelijk! Met meer dan 50 vormen van intelligentie- en persoonlijkheidstesten incl. Assessments, u vraagt en ik biedt u alle passende testen! Mix laagdrempelig met een gezonde dosis humor, een glimlach en professionaliteit = Job Analyse!

Doel 2020
Iedere werkenden, zieken, next generations, senioren en mensen met een gezondheids- en of lichaamlijke beperking nieuwe persoonlijke inzichten bieden. Daarnaast iedere zwevende student of werkzoekende weer richting te geven naar hun ideale leer- of werkomgeving.

Uw Bonus
Elke nieuwe klant ontvangt een gratis test voor 1 werknemer die op dit moment "niet" voldoende functioneert. Dan kunt u meekijken en beoordelen of mijn arbeidsmethode ook passend is voor u! 

Tamara Kooijman-Balder 
Eigenaar, loopbaanadviseur, trainer en testleider

  • Arbeids- en organisatie psychologie
  • Loopbaanadviseur
  • Klinische psychologie
  • Stress- en burn-out counseling
  • Ontwikkelingspsychologie
  • Conflicthantering


TOP 3
1) Analyseren van arbeid in alle branches, sectoren of functies is wat ik van nature doe.
2) Communiceren van ongeschoolden- tot hoog opgeleiden is mijn talent.
3) Via betaalbare producten- en diensten, voor iedereen toegankelijk, particulier & zakelijk!