Voor wie

Studieonderzoek

100% keuzezekerheid
Via dit unieke studie- en beroepsonderzoek voor € 85 ,- kun jij binnen 2 weken de juiste keuze maken. Dit onderzoeken wij voor je tijdens ons kennismakingsgesprek. Dus "wie bent jij" als persoon zoals persoonlijkheid, werkervaringen, kennis, hobby's, talenten, interesses, vaardigheden- en kwaliteiten. Die combineren wij samen met je rapport en zo analyseren wij in welke branche, sector of functie en taken jij het beste past. 

Zonder doel kun je geen keuze maken! 
Stel je voor dat je op voetbal zit, de bedoeling is dat de bal in het doel van je tegen partij komt, en dat is je DOEL. Dat lukt natuurlijk niet direct, ook al ga je rechts om of links om, maar die bal gaat er in, toch? Zo moet je ook denken, als je een keuze wilt gaan maken richting een opleiding of cursus. 

Kun je geen keuze maken en blijf je toch "zweven" dan zal het iets langer duren voordat je "weet" wat je wilt. Sommige weten het pas rond hun 40e levensjaar, dat adviseren wij jou niet want dat klinkt als verloren tijd!

Maak je doel dus HELDER waardoor jij gemakkelijk een keuze gaat maken. Blijkt het niveau iets té hoog? Links om of rechts om jij gaat er komen, dat geloven wij! 
Tenslotte gaan er meer wegen naar Rome..

Alle leerlingen v.a. BB/KB/TL/ VMBO- tot WO leerniveaus zijn welkom!

Werkwijze
Na ontvangst van het rapport tijdens je 2e gesprek ontvang de kandidaat minimaal 15 tot 45 passende beroepen op basis van je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en interesses.
Daarna maak jij DE keuze op basis van je gevoel.

Maak kennis met bekende en onbekende beroepen

 1. Branche
 2. Beroep
 3. Sector
 4. Welke taken
 5. Je werkgebied
 6. Doorgroei of doorontwikkelen?
 7. Vaardigheden die goed passen
 8. Kennis of opleiding die nodig is 
 9. Salaris inschatting
 10. Locatie('s) waar je gaat werken
 11. Wie je klanten zijn
 12. Welke collega's je mee te maken krijgt
 13. Benodigde opleidingen


Jij bent UNIEK!
De studie of het beroep wat goed bij je beste vriend of vriendin past, is niet direct passend voor jou. Het beroep van je vader of moeder hoeft niet hetzelfde te zijn als jij, echter je interesses, kwaliteiten- en vaardigheden kunnen wel op je vader en/of moeder lijken...

Gratis kennismakings- en intakegesprek

Tarieven
All-in Beroepskeuze onderzoek € 85,- (incl. btw).
Gratis kennismakingsgesprek van 60 min. + test & rapport, min. 25 beroepen + 2e gesprek loopbaanadviesgesprek van 60 min. aan huis.

Wij komen bij u langs!

Studie- en Beroepskeuzescan

van niet opgeleiden tot WO werk- en denkniveau

Lasser

Stel je bent zeer geschikt om te werken als "Lasser"?
Die werkt bij een bedrijf dat met metaal werkt, wat betekent dat men in vele verschillende bedrijven en sectoren terecht kan komen. Ook kan men ervoor kiezen als zelfstandig ondernemer te werken.

 • Discipline
 • Omgaan met details
 • Zelfsturing
 • Accuratesse
 • Anticiperen
 • Resultaatgericht
 • Energie


De Lasser is er in het lassen constant op gericht om een zo succesvol mogelijk eindresultaat neer te zetten. Dit kan op esthetisch gebied, maar ook de best mogelijke verbinding zijn.  De Lasser moet een duidelijk eindresultaat voor ogen hebben om naartoe te werken. Om dit goed te kunnen doen, moet de lasser goed met metaal om kunnen gaan, en nauwkeurig kunnen werken.

Werkgever

Passende testen..