over ons

Testbureau Job Analyse Langedijk


In 2017 is Job Analyse opgericht gespecialiseerd in Assessments, intelligentie en persoonlijkheidstesten. Inzetbaar voor iedere werkgever profit en non-profit & particulieren binnen Nederland, Engeland, Duitsland en België en Frankrijk met meer dan 60 erkende- en valide professionele psychologische testen & rapporten. 


over ons

De huidige arbeidsmarkt digitaliseert in een rap tempo en daarbij de instroming van Young Professionals- Generatie Y & Z en Alpha jeugd die een geheel andere aanpak of begeleiding vragen dan uw huidige senior werkenden. Job Analyse kijkt naar het complete plaatje van iedere werkenden zoals opleiding - persoonlijkheid, werkhouding & privé, competenties, kwaliteiten, drijfveren, valkuilen, energie, motivatie- en interesses belangrijke aspecten die met de dag steeds belangrijker worden voor de werkgever en werknemer.

Missie
Werkgevers & managers nieuwe inzichten bieden richting samenwerking en communicatie op de werkvloer, die weer optimaliseren en meer aandacht geven aan individueel presteren en doorontwikkelen. De next generation- & senior werkenden via professionele arbeidsadvies en onze psychologischetesten communicatie, taakuitvoeringen, huidige werkwijzen, motivaties, huidige structuren- en beleid verbeteren. Werknemers meer persoonlijke inzichten bieden, waarin men mag doorontwikkelen voor u als duurzaam personeel. Onze rapporten zijn twee jaar van toepassing, daarna is iedereen doorontwikkeld of is zijn/haar privé leven anders geworden en heeft men nieuwe inzichten- en vaardigheden ontwikkeld.

Vanwege persoonlijke passie en grote interesse naar psychologische testen en zijn rapporten, met name de snelheid van het genereren van persoonlijkheids- en arbeidsgegevens, onze expertise in werkhouding- en gespecialiseerd in gesprekstechnieken. Volgen wij nauwlettend de arbeidsmarkt zodat Job Analyse allround voor u inzetbaar blijft voor nu en in de toekomst. 

Wat is het verschil?
Job Analyse is deels te vergelijken met een Assessmentbureau of een Re-integratiebureau. Een Assessmentbureau werkt met psychologen, hun testtraject is vele malen uitgebreider, langer en duurder met tarieven v.a. € 500,- tot € 7.000,- . Een Re-integratiebureau lijkt qua doel en resultaat ook op elkaar, toch zijn hier ook diverse verschillen te noemen met tarieven v.a. € 350,- tot ongeveer € 6.000,- lange trajecten richten zij zich meer op de regel- en wetgeving. 

Arbeids- en Testbureau Job Analyse 

 1.  Tarieven v.a. € 125,- tot max. € 3.000,-  voor een traject of eenmalige test incl. loopbaanadvies.
 2.  Leveren wij producten- en diensten alléén op het moment dat een werkgever meer inzichten nodig heeft.
 3.  Tijd vragen beantwoorden: ong. 20 minuten tot ong. 3,5 uur.
 4.  De rapporten zijn voor iedere werk- en denkniveau van BBL tot WO goed leesbaar, begrijpelijk, incl. grafieken en uitleg in ieder rapport.
 5.  De testontwikkelaars en hun psychologen hebben persoonlijke adviezen in het rapport toegevoegd n.a.v. de uitkomst(en), door COTAN is gecertificeerd.
 6.  Leveren wij verschillende testen en of rapporten in meerdere talen incl. advies.
 7.  Ontvangt u naast elk rapport loopbaanadvies.
 8.  Zijn wij zeer flexibel i.v.m. kleine onderneming.
 9.  Werken wij zonder jaarcontracten of credits.

 

 • Ontslag
 • Selectie
 • Burn-out/stress/ziekten
 • Re-integratie - Outplacement
 • 2e spoor
 • Functioneringsgesprekken
 • Scholing/cursus of
 • Interne sollicitatie
 • Conflicten
 • Teambuilding en samenwerking


Uw persoonlijke loopbaanadviseur, test en rapport in eigen beheer, effectief, tijd- en kostenbesparend. Als voordeel dat uw werknemer het rapport samen met u bespreekt en hun persoonlijke situatie moet herkennen en toegeven. 

"Ik heb een conflict met mijn werknemer!" 
U zet direct een test & rapport in, daarna maakt u duidelijke afspraken met uw werknemer en stelt doelen. Lukt het niet om dit doel te behalen, dan onderneemt u “stap 2” en geeft u een gevolg aan uw eerste gestelde doel; u onderneemt direct actie en kunt doorpakken, vervolgens gaat u over tot handelen.

Functioneringsgesprekken volgens het "complete plaatje"
Via onze website ziet u alle testen die u kunt inzetten, voordat u uw functioneringsgesprekken gaat voeren biedt u iedereen een passende test aan richting hun taken en functie.

Werkwijze "complete plaatje"

 1.  vragenlijst ong. 30 minuten per werknemer, of 45 minuten leidinggevenden/Management.
 2.  het rapport
 3.  kwaliteiten, top 10 competenties, motivatie, persoonlijkheid, hoogste scores en meer..
 4.  demotivatie, energie, valkuilen, verbeter competenties, laagste scores.

En volgend jaar bespreekt u samen of er verbeteringen zijn of een verbeterde inzet is gegeven via een nieuw rapport. 

Gratis test
Elke nieuwe klant ontvangt van ons een gratis test voor 1 werknemer die op dit moment "niet" voldoende functioneert, dan kunt u meekijken en beoordelen of onze arbeidsmethode ook passend is voor u! 

NB Job Analyse neemt geen Arbo functie of HRM gerelateerde taken van u over, als arbeidsadvies- en testbureau zijn wij een aanvulling voor uw HRM afdeling of leidinggevenden/managers.

 • Arbeids- en organisatie psychologie
 • Loopbaanadviseur
 • Klinische psychologie
 • Stress- en burn-out counseling
 • Ontwikkelingspsychologie
 • Conflicthantering


TOP 3
1) Analyseren van arbeid in alle branches, sectoren of functies is wat ik van nature doe.
2) Communiceren van ongeschoolden- tot hoog opgeleiden is mijn talent.
3) Via betaalbare producten- en diensten, voor iedereen toegankelijk, particulier & zakelijk!