Ondernemersscan

Ondernemerscan

Waarom zal je een onderzoek laten uitvoeren om na te gaan of je ondernemersskills hebt?

Zodat jij straks een succesvolle ondernemer zal zijn
Zodra je weet, waar je valkuilen en demotivatie skills liggen kun je ze verbeteren of door iemand anders laten uitvoeren en jij jezelf volledig kan richting op de taken waar jij goed in bent.
Maar waar ben je goed in? En wat moet je nog leren voordat je een eigen bedrijf start na het maken van je ondernemersplan?

Op het moment dat je dit laat onderzoeken is je kans van slagen al met 65% gestegen. Je bent bereidt om jezelf beter te leren kennen en nog belangrijker, je bent er klaar voor om te herkennen dat je niet overal goed in kan zijn. Want dat is namelijk niemand. Je moet sommige taken uitbesteden hetgeen het meest belangrijkste onderdeel zal worden van je onderneming. 

Wij geven je zelfinzicht, feedback en reflexie zodat jij je eigen kwaliteiten- en vaardigheden beter leert kennen. Dit is nodig zodat je gaat beseffen dat je bedrijf op die onderdelen 100% succes kunt hebben en dat daar jouw kracht ligt.

Als laatste is het tevens van belang, dat jij jezelf realistische doelen stelt én tegenslagen weet te incasseren en desondanks alles toch blijft volhouden om van je bedrijf een succes te maken. 

Kortom het kan dus geen kwaad voor je begint eerst even naar jezelf als persoon te kijken. Daarna ga je verder met het maken van je ondernemersplan, want ook daar vraagt men of je er over na hebt gedacht en hoe je jezelf gaat neerzetten. Bij een lening, wilt men dit heel graag van jou weten, voordat zij in jou gaan investeren. Dit kan nog weleens doorslaggevend zijn richting je financiële plaatje.

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek de voordelen van onze ondernemerscan & persoonlijke advies.