Welke begeleiding of advies zoekt u?

Persoonlijkheids testen – Studiekeuze – Loopbaanoriëntatie – Re- integratie – Burn-out – Outplacement – Fysieke Gezondheid

 Loopbaan Advies

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of wilt u weten welk beroepen of branche bij u passen?

Er zijn verschillende mogelijkheden van persoonlijk advies tot het inzichtelijk maken van al uw kwaliteiten- en vaardigheden, competenties (vaardigheden), talenten, kennis, werkhouding, interesses, persoonlijke taak of werk voorkeuren.

45+ of ouder?

Informeer wat wij voor u kunnen doen tijdens uw sollicitatie. Als eerst testen wij u uw werk- en denkniveau mocht dit nodig zijn. Het rapport laat u en uw toekomstige werkgevers zien dat u voldoet aan de gestelde eisen in de vacature MBO, HBO of WO werk en denkniveau. mocht dit door uw leeftijd en dat het een tijdje geleden is dat u uw opleiding heeft afgerond, u geen uitnodiging krijgt van een werkgever.

Wij adviseren u het rapport toe te voegen naast uw brief en C.V. waardoor u uw kansen en mogelijkheden vergroot, nu direct kunt aantonen dat u wel geschikt bent voor die mooie functie! Graag praten we er samen verder over welke test of advies voor u belangrijk en of geschikt is richting een nieuwe werkgever via een kennismakingsgesprek.

Job Analyse ziet de huidige arbeidsmarkt heel helder. En zijn wij op de hoogte van alle veranderingen en ontwikkelingen en nieuwe beroepen, dit geeft ons passende kennis en professioneel advies. Opleidingen- en beroepen of een cursus, alles wat u nodig is richting een persoonlijke carrière.

Wij geven dagelijks aandacht aan de meerwaarde van deze testen via advies en begeleiding, maar leren nog elke dag! Daarom ligt bij ons de nadruk op de nazorg nadat u een test hebt gemaakt en het advies heeft besproken, want daarna gaat u aan de slag. Samen zorgen wij dat uw nieuw gestelde doel(en) gaat halen, met nieuwe energie- en positieve motivatie en houden wij persoonlijk contact met u.

 

Ons advies en begeleiding
1) Interesse, Taken en Sectoren onderzoek & advies

2) Competentiescan (vaardigheden), welke vaardigheden zijn uw kerncompetenties? Welke kunt u nog verbeteren?

3) Leiderschapskwaliteiten, verbeteren of verder ontwikkelen

4) Werkhouding, persoonlijkheid, ambitie en vaardigheden onderzoek

5) Studie- en beroepskeuzetest: VMBO-MBO tot HBO-WO

6) Toon uw fysieke mogelijkheden- of beperkingen, richting (conflict) uw werkgever

7) Bent u van plan om te gaan starten als ondernemer? Onderzoek uw kerntalenten en de minder goede vaardigheden om uw onderneming te laten slagen.

8) Loopbaanscan, onderzoek wat er nog meer in u zit: interesse, kwaliteiten, kennis of talent?

9) Burn-out advies- en begeleiding, via passende testen richting uw huidige baan of een nieuwe werkgever.

 

NB. Intelligentietesten zijn niet leverbaar aan particulieren.

Werkwijze

 

Loopbaanoriëntatie- en begeleiding

Tijdens een intakegesprek bespreken we “je vraag – je zoektocht – je doel” zodat jij verder kunt, maar ook of je actie moet gaan nemen d.m.v. een test?
Dit geeft jou zoveel informatie via advies en tips, dat wij genoodzaakt zijn om € 20,-  (60 min., excl. psychologische test). In de praktijk blijkt namelijk dat mensen na dit gesprek voldoende informatie en kennis hebben gekregen om door te zetten en een keuze te maken. Dan is een tweede gesprek niet meer nodig.
Nieuwsgierig, maak dan een afspraak en ontdek of wij voor jou hetzelfde kunnen doen.
Sollicitatie, vacatures en CV bespreken (gaten in je CV/ouder?), tips en wijzigingen aanbrengen voor je nieuwe baan, € 35,-  (60 min.) Neem je CV mee en kom langs!
Start een persoonlijk traject en ontvang begeleiding en advies € 35,-  (60 min.) per week of om de twee weken.

 

 

Tarieven particulier

Loopbaanadviseur/Re-integratie/Outplacement: € 35,- (60 min) incl. bespreken C.V. – excl. psychologische test(en).
Stress en Burn-out Counselor: € 45,- (60 min) incl. fysieke gezondheid analyse – excl. psychologische test(en).
incl. BTW
Spring naar toolbar