Leerling

Ouders

Op het moment dat uw zoon of dochter geen keuze kan maken en niet weet "wat" hij/zij wilt waar komt dit dan door?

Wij gaan u vertellen waarom - hoe en wat, waardoor u en uw zoon of dochter begrijpt en ontdekt "hoe" je wel een keuze kunt maken. U ontvangt daarbij professioneel en deskundig loopbaanadvies altijd via een psychologische testen & loopbaanadviseur.

Uw zoon of dochter kan niet kiezen omdat hij of zij..

  1. Niet weet welke branche
  2. Niet weet welke taken
  3. Niet weet welke sector
  4. Niet weet welke vaardigheden 
  5. Niet weet welke talenten
  6. Niet weet welk beroep
  7. Niet beseffen welke interesses
  8. Niet weet welke studie
  9. Niet weet welke vooropleiding "gunstig" is richting een vervolgopleiding..


Job Analyse kijkt via een andere bril bij het maken van een juiste en passende studie of beroepskeuze. Onze loopbaanadviseur vertellen u en uw zoon of dochter tijdens een gratis intakegesprek over onze unieke studiescan methode die tot 100% keuze zekerheid zal leiden.

Mocht u vragen hebben, bel onze loopbaanadviseur & testleider Tamara Kooijman-Balder 06-517 520 87

Drone Piloot

De Drone piloot bestuurt een drone. Een drone is een onbemand luchtvaartuig. Waar de piloot van een vliegtuig of helikopter ook echt in het toestel zit en meevliegt, bestuurt de Drone piloot zijn luchtvaartuig vanaf de grond. De Drone piloot kan de drone van een nabije locatie besturen maar ook vanaf vele kilometers afstand. Het wordt drone (in het Nederlands ook wel eens droon) komt uit de militaire luchtvaart. Daar werd de term voor een onbemand vliegtuig gebruikt dat een vliegend doel bij oefeningen uit moest schakelen. Drones worden steeds bekender en meer gebruikt, vandaar dat de term nu meer algemeen bekend is. Drones worden ingezet voor militaire doeleinden, maar kunnen ook voor civiele doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan het ontdekken van files op de wegen, klimaatonderzoek en bouwtoezicht. De toepassing van drones wordt steeds breder.

Drone piloot