Contact

In 2017 hebben wij besloten ons bedrijf op te richten via ervaren loopbaan deskundigen, burn-out counselors en opleidingsfunctionarissen via hun persoonlijke expertises. En wij bieden wij u verschillende testen als intelligenties - persoonlijkheids - Assessments, echter zijn wij geen ontwikkelaar. Hierdoor kunnen wij meebewegen met de snelgroeiende arbeidsmarkt en u blijven voorzien van de meest passende advies, test en rapport. Dit zien wij als onze kwaliteit inzetbaar bij elke arbeid situatie.

Job Analyse is opgericht in 2017 na vele jaren ervaringen als leidinggevenden en manager ontbrak er tijdens functionerings, selectiegesprekken of doorontwikkel- en omscholings advies een duidelijk tastbaar, aantoonbaar rapport hetgeen hun zelfinzicht liet zien richting werknemers. Zo ook bij re-integratie of burn-out trajecten richting advies en begeleiding ontbrak mij de nodige gegevens betreffende de werknemer om dit in eigen beheer te houden. Dit heeft mij besloten om Arbeids- en Testbureau Job Analyse op te richten en inzetbaar te maken met name richting het MKB en grotere organisaties.

Innovatie dienstverlening?
Job Analyse staat voor u klaar op het moment dat u ons nodig heeft, testen wij uw kandidaat of werknemer en overhandigen wij het rapport binnen 2 weken en ontvangt u ons advies en begeleiding. Bieden u betaalbare offertes tegen een uurtarief van  € 89,50 per uur en leveren wij elke vragenlijst in verschillende talen, zo ook het rapport.

Contact

validation image
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.