Overheid & semi-overheid

Klant referentie

al geruime tijd was ik aan het twijfelen of ik moest gaan solliciteren, totdat mijn manager mij voorstelde om een loopbaanonderzoek in te zetten. Mijn manager herkende dat ik niet lekker in mijn vel zat, ik stond "stil" en wil graag doorontwikkelen. Via de test- & het rapport incl. loopbaanadvies krijg ik de kans om door te groeien bij mijn huidige werkgever en ben ik weer gemotiveerd vol goede energie, Job Analyse super bedankt!
Mevr. A.E. van Langen - Lieshout 32 jaar

Leidershap zit in iedereen!

Hoe gaan mensen met veranderingen om? 
In dit geval spreken we over verschillende soorten type mensen: Innovators (veranderingen initieren) - Early Adopters (vol enthousiasme meegaan in verandering) - Early Majority (positief t.o. veranderingen, wel een afwachtende houding) - Late Majority (kritisch maar gaan wel mee) - Laggerds (bieden de meeste weerstand).

Via een effectief incompany training waarbij wij voor elke arbeidssituatie een passende test kunnen inzetten, verbinden wij het personeel met de organisatie maken wij ze zelfbewuster in hun denken, werken- en handelen richting performance, klanten en doorontwikkeling, valkuil(en)- en demotivatie of irritaties, lage energie of té hoge verantwoordelijkheidsgevoel.

  1. Performance on the job, geschiktheidsscan huidige of nieuwe functie
  2. Functioneringsgesprekken op basis van persoonlijkheid en werkwaarden, competentiesanalyse
  3. Ontwikkel- en verbetertraject individueel - time management en meer..
  4. Managers skills, motiveren, leidinggevende en communicatiestijlen & feedback van hun werknemers
  5. Leerkrachten, samenwerken- en performancescan -competentieanalyse - feedback van collega's
  6. Assertiviteit bij klanten - burgers, ben jij sterk genoeg?


Groepstrainingen verzorgen wij bij u op kantoor of op locatie gecombineerd met een lunch- of diner, varen in de vorm van een teambuilding. Individuele trajecten of begeleiding is tevens mogelijk.

Tarieven

  • Loopbaanadviseur € 89,50 per uur (excl. reiskosten € 0,70 km)
  • Psychologische testen v.a. € 65,- tot € 450,- per stuk.