HBO - WO

VMBO - MBO

Of u nu kiest voor een HBO-WO intelligentie selectie psychologische test en rapport of een ITS interesse, taken en sectoren onderzoek, Job Analyse biedt het u allemaal. 

Ontdek welke beroepen of branches goed passen en ontvang minstens 15 passende beroepen via één van oze loopbaan adviseurs.

Rapport ITS geeft d.m.v. verschillende richtingen als Alpha - Beta - Gamma diensten en Gamma bestuurlijk maatschappelijk en specifieke interessegebieden:

 • Taal en cultuur
 • Communicatie
 • Geschiedenis
 •  Artistiek
 • Muzikaal
 • Theologie en wijsbegeerte
 • Bouwkunde
 • Geologie
 • Informatica
 • Exacte vakken
 • Techniek
 • Agrarisch
 • Biologisch
 • Sociaal
 • Gezondheidszorg dieren
 • Gezondheidszorg 
 • Onderwijs
 • Financieel economisch
 • Management en beleid
 • Maatschappelijk politiek
 • Commercieel
 •  Recht
 • Sport en Veiligheid
 • Toerisme

Management en beleid

De Beleidsmedewerker is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van een specifiek beleidsonderdeel van een organisatie of instantie. De vakinhoud verschilt per functie en specialisatie, waardoor een Beleidsmedewerker kan werken voor een verscheidenheid aan bazen, waaronder ministers, burgemeesters, of particuliere organisaties. Al deze instanties hebben behoefte aan een duidelijke toekomstvisie, om vanuit deze visie verder te kunnen werken. De Beleidsmedewerker helpt deze toekomstvisie te ontwikkelen en vast te stellen.
De kerntaken van een Beleidsmedewerker bestaan uit het verzamelen van relevante gegevens en het op basis daarvan formuleren van een advies dat wordt voorgelegd aan leidinggevenden. Schrijven en netwerken staan hierbij centraal. Een Beleidsmedewerker moet veel vergaderen en overleggen om het beleid over te kunnen brengen en mogelijke nieuw beleid, of  knelpunten hierin te identificeren. De Beleidsmedewerker schrijft nota’s, of eventueel wetsvoorstellen, om het beleid in praktijk te brengen. Na de implementatie van beleid is het belangrijk om het te evalueren, om zo nieuw beleid te kunnen ontwikkelen en het bestaande beleid verbeteren.

Werknemer

Sportpsycholoog

De Sportpsycholoog bestudeert de mentale aspecten van beweging. Het is een vorm van wetenschap die het gedrag bij bewegen en sporten bestudeert. De Sportpsycholoog heeft veel raakvlakken met de psychologie. De invloed van emotionele en psychologische factoren op sport worden bestudeert, maar ook de invloed van sport op de emotionele en psychologische factoren.

Er zijn drie verschillende soorten Sportpsychologen. De praktijksportpsychologen houden zich bezig met mentale training en coaching van sporters. Een docent sportpsycholoog kan een sporter helpen door de sporter mentale technieken te leren om de emotionele en psychologische factoren te kunnen beïnvloeden. Het doel van zowel de docent sportpsycholoog als de praktijksportpsycholoog is om de mentale toestand van de sporter zo optimaal mogelijk te regelen. Voor wedstrijden wordt dit de ideale prestatietoestand gernoemd. De sporter kan dan de beste prestatie leveren. Hiernaast heb je ook nog de onderzoeker op het gebied van sportpsychologie. Hij of zij doet onderzoek naar sportprestaties, spanning, talentontwikkeling, coaching en jeugdsport.

Werknemer

Neem contact op met..

Arbeids- en Testbureau Job Analyse

anderen bekeken ook..

Assessment Leiderschapsstijlen

Assessment Leiderschapsstijlen

Leiderschapsstijl verbeteren? Dan maken we samen inzichtelijk welke vorm van leiderschap je op dit hebt en onderzoeken we je kwaliteiten, valkuilen, demotivatie en competenties. Meer >

Assessment Managers- en Ondernemers

Assessment Managers- en Ondernemers

Over welke eigenschappen en persoonlijkheden dient een manager of ondernemer te beschikken tijdens zijn of haar functioneren? Meer >

Assessment Persoonlijkheid- & Waarden

Assessment Persoonlijkheid- & Waarden

Wat een geweldige test die verschillende onderdelen van je persoonlijkheid laat zien zoals je minder goede kwaliteiten en TOP 10 vaardigheden! Meer >

Assessment Sales

Assessment Sales

Beschik jij over passende competenties voor een perfecte Sales functie? Of wil je weten ”wat” je nog kunt verbeteren om je doelen nog sneller te behalen? Meer >

Assessment Talent Development

Assessment Talent Development

Talent inzichten persoonlijkheid, carrière, competenties, zelfbeoordeling en functieanalyse. Meer >

HBO - WO Selectietest

HBO - WO Selectietest

HBO-VWO/WO werk- en denkniveau of bij selectie inzetbaar. Meer >

Interesse Taken en Sectoren

Interesse Taken en Sectoren

Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen? Meer >

Loopbaanscan Analyse

Loopbaanscan Analyse

Loopbaan Onderzoek; wie ben ik - wat wil ik - wat kan ik? Meer >

Loopbaanscan Mobiliteit & Flexibiliteit

Loopbaanscan Mobiliteit & Flexibiliteit

Inzicht in mobiliteit en persoonlijke flexibiliteit richting werk. Meer >

Persoonlijkheids onderzoek

Persoonlijkheids onderzoek

Waar liggen je kwaliteiten, wat is je talent, weet jij waar je goed in bent? Welke beroepen passen bij jou? Meer >

Selectie - Competentiescan

Selectie - Competentiescan

Comptentieanalyse inzetbaar tijdens uw selectie procedure. Wij werken met erkende en professionele psychologische testen COTAN gecertificeerd. Meer >

Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO

Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO

Welke beroepen zijn voor u passend op HBO of WO niveau? En welke hebben uw voorkeur tijdens dit onderzoek? 100% keuze zekerheid! Meer >

Assessment Leiderschapsstijlen
Leiderschapsstijl verbeteren? Dan maken we samen inzichtelijk welke vorm van leiderschap je op dit hebt en onderzoeken we je kwaliteiten, valkuilen, demotivatie en competenties.
Assessment Managers- en Ondernemers
Over welke eigenschappen en persoonlijkheden dient een manager of ondernemer te beschikken tijdens zijn of haar functioneren?
Assessment Persoonlijkheid- & Waarden
Wat een geweldige test die verschillende onderdelen van je persoonlijkheid laat zien zoals je minder goede kwaliteiten en TOP 10 vaardigheden!
Assessment Sales
Beschik jij over passende competenties voor een perfecte Sales functie? Of wil je weten ”wat” je nog kunt verbeteren om je doelen nog sneller te behalen?
Assessment Talent Development
Talent inzichten persoonlijkheid, carrière, competenties, zelfbeoordeling en functieanalyse.
HBO - WO Selectietest
HBO-VWO/WO werk- en denkniveau of bij selectie inzetbaar.
Interesse Taken en Sectoren
Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen?
Loopbaanscan Analyse
Loopbaan Onderzoek; wie ben ik - wat wil ik - wat kan ik?
Loopbaanscan Mobiliteit & Flexibiliteit
Inzicht in mobiliteit en persoonlijke flexibiliteit richting werk.
Persoonlijkheids onderzoek
Waar liggen je kwaliteiten, wat is je talent, weet jij waar je goed in bent? Welke beroepen passen bij jou?
Selectie - Competentiescan
Comptentieanalyse inzetbaar tijdens uw selectie procedure. Wij werken met erkende en professionele psychologische testen COTAN gecertificeerd.
Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO
Welke beroepen zijn voor u passend op HBO of WO niveau? En welke hebben uw voorkeur tijdens dit onderzoek? 100% keuze zekerheid!