Ontslag

Ontslag

Op het moment dat je bent ontslagen staat de wereld (eventjes) op z'n kop, werk- en prive. Weet dan dat wij er zijn voor jou, ook als alleen eventjes wilt overleggen.

Kom dan langs voor een GRATIS kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen doen om je weer gemotiveerd en met energie te laten solliciteren. Denk dan bijvoorbeeld aan een passende test die al je top 10 vaardigheden laat zien of een beroeps- en of studiekeuzetest waarmee je zelfinzichten ontvangt. Of die je mee kunt sturen naar je nieuwe werkgever om aan te tonen dat jij beschikt over alle passende vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn voor die ene functie.

Daarnaast bespreken we aan de hand van je persoonlijke situatie, wat je kunt doen richting je ontslag en emotie. 

Kortom neem contact met ons op en ontdek je kansen en mogelijkheden, want die zijn er ook voor jou!

Wordt jij een ambulant onderwijskundig begeleider?

Een Ambulant Onderwijskundig Begeleider (AOB) maakt deel uit van een organisatie of regionaal centrum voor speciaal onderwijs dat ambulante begeleiding verzorgt voor diverse instellingen in (het primair) onderwijs. De Ambulant Onderwijskundig Begeleider wordt aangetrokken als begeleider van een kind met een functionele (bijvoorbeeld visuele) beperking, diens ouders en leraren. Het kind kan begeleid worden bij het volgen van onderwijs op een reguliere school, of bij de overstap naar speciaal onderwijs. De AOB staat centraal in alle facetten van het begeleidingsproces. Allereerst is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ambulante begeleiding en een beleidsplan waarover hij de onderwijsinstelling adviseert. Hiertoe heeft hij contact met leraren. Naast deze inhoudelijke kant is zijn functie er vooral een van coaching, ondersteuning en begeleiding. Hij staat leerlingen met een functiebeperking bij en onderzoekt eventuele tekortkomingen van de onderwijsinstantie. Hij informeert ouders over schoolgaan met een functiebeperking en pedagogische benaderingen.

Soms zal hij optreden als individueel begeleider van een leraar en adviseert hij over bestaande hulpmiddelen ter verbetering van de leeromgeving.

werknemer

Ontmoet je persoonlijke loopbaan adviseur

Arbeids- en Testbureau Job Analyse

anderen bekeken ook..

Carriere Waarden

Carriere Waarden

Carrière Waarden laat zien welke factoren van werk een persoon als motiverend ervaart. Meer >

Communicatie Stijlen

Communicatie Stijlen

Communicatie Stijlentest biedt inzichten in iemands persoonlijkheid- en drijfveren. Hoe men communiceert, omgaat met feedback geven en ontvangen. Maar ook non-verbale communicatie wordt zichtbaar. Meer >

Interesse Taken en Sectoren

Interesse Taken en Sectoren

Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen? Meer >

Leiderschap & Kwaliteit scan

Leiderschap & Kwaliteit scan

Hierbij laten wij u zien welke kwaliteiten en competenties uw teamleiders en teammanagers bezitten via managementtrainingen, managementaudits en of coaching. Meer >

Ondernemers/Manager Assessment

Ondernemers/Manager Assessment

Ondernemers/managers competenties, persoonlijkheid, ondernemingsfases, managementrollen, prestatiegerichtheid, innovativiteit, proactief, risicobereidheid, autonomie, stressbestendigheid - vertrouwen in eigen kunnen. Meer >

Persoonlijkheids onderzoek

Persoonlijkheids onderzoek

Waar liggen je kwaliteiten, wat is je talent, weet jij waar je goed in bent? Welke beroepen passen bij jou? Meer >

Quin Managementrollen

Quin Managementrollen

Welke managementrol past je? Welke competenties kun je verbeteren? Wat zijn je valkuilen? Ben je een innovator en scoor je hoog in het onderdeel managen van veranderingen? Meer >

Studie- en Beroepskeuze VMBO - MBO

Studie- en Beroepskeuze VMBO - MBO

Via het rapport laat u ons zien welke beroepen en of branche passend is n.a.v. competenties, talenten, kwaliteiten en persoonlijkheid bij u passen en ontvangt u min. 15 compleet beschreven beroepen. Meer >

Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO

Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO

Welke beroepen zijn voor u passend op HBO of WO niveau? En welke hebben uw voorkeur tijdens dit onderzoek? 100% keuze zekerheid! Meer >

Talent Analyse

Talent Analyse

Een duidelijk persoonlijkheidstest die inzicht biedt in belangrijkste persoonlijkheidseigenschappen. Meer >

Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan

Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan

Persoonlijkheid & Competentiescan is de meest toegepaste vragenlijst bij zakelijk en particulieren adviesgesprekken en selectie. Meer >

Werkwaarden

Werkwaarden

Werkwaarden vragenlijst laat iemands zijn dagelijkse werkhouding- en inzet zien. En adviseren wij u deze te combineren met de test carrière waarden voor meer inzichten. Meer >

Carriere Waarden
Carrière Waarden laat zien welke factoren van werk een persoon als motiverend ervaart.
Communicatie Stijlen
Communicatie Stijlentest biedt inzichten in iemands persoonlijkheid- en drijfveren. Hoe men communiceert, omgaat met feedback geven en ontvangen. Maar ook non-verbale communicatie wordt zichtbaar.
Interesse Taken en Sectoren
Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen?
Leiderschap & Kwaliteit scan
Hierbij laten wij u zien welke kwaliteiten en competenties uw teamleiders en teammanagers bezitten via managementtrainingen, managementaudits en of coaching.
Ondernemers/Manager Assessment
Ondernemers/managers competenties, persoonlijkheid, ondernemingsfases, managementrollen, prestatiegerichtheid, innovativiteit, proactief, risicobereidheid, autonomie, stressbestendigheid - vertrouwen in eigen kunnen.
Persoonlijkheids onderzoek
Waar liggen je kwaliteiten, wat is je talent, weet jij waar je goed in bent? Welke beroepen passen bij jou?
Quin Managementrollen
Welke managementrol past je? Welke competenties kun je verbeteren? Wat zijn je valkuilen? Ben je een innovator en scoor je hoog in het onderdeel managen van veranderingen?
Studie- en Beroepskeuze VMBO - MBO
Via het rapport laat u ons zien welke beroepen en of branche passend is n.a.v. competenties, talenten, kwaliteiten en persoonlijkheid bij u passen en ontvangt u min. 15 compleet beschreven beroepen.
Studie- en Beroepskeuzetest HBO -WO
Welke beroepen zijn voor u passend op HBO of WO niveau? En welke hebben uw voorkeur tijdens dit onderzoek? 100% keuze zekerheid!
Talent Analyse
Een duidelijk persoonlijkheidstest die inzicht biedt in belangrijkste persoonlijkheidseigenschappen.
Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan
Persoonlijkheid & Competentiescan is de meest toegepaste vragenlijst bij zakelijk en particulieren adviesgesprekken en selectie.
Werkwaarden
Werkwaarden vragenlijst laat iemands zijn dagelijkse werkhouding- en inzet zien. En adviseren wij u deze te combineren met de test carrière waarden voor meer inzichten.