Stress- en Burn Out

Als alles tevéél wordt, zelfs als de routine matige klusjes niet meer vanzelf gaan dan..

Dan zijn wij er voor je!
Job Analyse is gespecialiseerd op het gebied van stress- en burn-out. Wij realiseren dat jij ook niet blij bent met deze situatie en je omgeving snapt het niet. Langdurige stress en veel "lastige" situaties kunnen ervoor zorgen dat je in een burn-out terecht komt en dan zegt je lijf, stop maar ik wil even niet meer. Maar je hoofd wilt nog van alles!

Gratis kennismakingsgesprek

Na een intakegesprek weet jij of wij een goede persoonlijke aanvulling voor je kunnen zijn voor je situatie. We kijken niet alleen naar je werk situatie maar bespreken ook je privé omstandigheden. Deze twee factoren zorgen er namelijk voor dat je in een burn-out situatie zit of komt. 


Arbeidsgerelateerde testen
Via erkende professionele testen onderzoeken we samen waar de oorzaak ligt van je huidige situatie en geven je handvatten en zelfinzicht richting herstel. En stellen we samen nieuwe doelen en kun je altijd even met ons praten op het moment dat het nodig hebt. Uiteindelijk wil je weer met positieve energie wakker worden en gemotiveerd naar je werk/school gaan, toch?

Werkgever

Ondersteuning

Individueel of via een groep onderzoeken we samen via welke testen we jou oorzaak en de weg naar herstel kunnen bevorderen.

Werkgever

Werkwijze

  • Persoonlijkheids onderzoek
  • Vaardigheden- & kwaliteitenscan
  • Beroep- en functie en taken analyse
  • Privé omstandigheden, woning, familie, ziekte, financieel, sport, 
  • Persoonlijke wensen- en doelen


Aangezien bovenstaande hoofdonderwerpen deel uitmaken van stress en burn-out trajecten, zetten wij in overleg met jou een passende test in. Dit vergroot je zelfkennis waardoor je weer sterker komt te staan in de maatschappij.

Tarief

  • Per consult van 60 minuten € 35,- per uur, excl. test(en)


Betaling
Na elk consult ontvangt u onze factuur, incl. btw.
Indien u niet aanwezig kunt zijn bij uw reeds gemaakte afspraak, dan vernemen wij dit graag schriftelijk, gaarne 24 uur van te voren. Mocht u onze afspraak annuleren binnen 24 uur moeten wij u helaas € 25,- in rekening brengen. 

Ontmoet uw persoonlijk adviseur

Arbeids- en Testbureau Job Analyse

anderen bekeken ook..

Fysieke gezondheidsscan

Fysieke gezondheidsscan

Job Analyse zet deze test in richting advies voor burn-out, stress, overspannen periode van werknemers en particulieren. We bieden inzicht in motivatie, energie, betrokken,actief, gezinsleven, vriendschappen, liefdesleven, uiterlijk,... Meer >

Fysieke Mogelijkheden

Fysieke Mogelijkheden

De test Fysieke mogelijkheden laat u zien welke mogelijkheden en beperkingen men ervaart tijdens zijn of haar werk. Meer >

Integriteitstest - Dilemma’s

Integriteitstest - Dilemma’s

Inzicht in morele waarden van een kandidaat en integriteit. Meer >

Interesse Taken en Sectoren

Interesse Taken en Sectoren

Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen? Meer >

Vitaliteitscheck

Vitaliteitscheck

De vitaliteitscheck geeft aan wat het vitaliteitsniveau van de kandidaat is op dit moment. Fysieke Fitness - Mentale fitness - Gewoonten. Meer >

Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan

Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan

Persoonlijkheid & Competentiescan is de meest toegepaste vragenlijst bij zakelijk en particulieren adviesgesprekken en selectie. Meer >

Werkwaarden

Werkwaarden

Werkwaarden vragenlijst laat iemands zijn dagelijkse werkhouding- en inzet zien. En adviseren wij u deze te combineren met de test carrière waarden voor meer inzichten. Meer >

Fysieke gezondheidsscan
Job Analyse zet deze test in richting advies voor burn-out, stress, overspannen periode van werknemers en particulieren. We bieden inzicht in motivatie, energie, betrokken,actief, gezinsleven, vriendschappen, liefdesleven, uiterlijk,...
Fysieke Mogelijkheden
De test Fysieke mogelijkheden laat u zien welke mogelijkheden en beperkingen men ervaart tijdens zijn of haar werk.
Integriteitstest - Dilemma’s
Inzicht in morele waarden van een kandidaat en integriteit.
Interesse Taken en Sectoren
Welke taken, sector of branche pas jij in? Welke skills moet je nog verbeteren of doorontwikkelen?
Vitaliteitscheck
De vitaliteitscheck geeft aan wat het vitaliteitsniveau van de kandidaat is op dit moment. Fysieke Fitness - Mentale fitness - Gewoonten.
Werkgerelateerde Persoonlijkheidsscan
Persoonlijkheid & Competentiescan is de meest toegepaste vragenlijst bij zakelijk en particulieren adviesgesprekken en selectie.
Werkwaarden
Werkwaarden vragenlijst laat iemands zijn dagelijkse werkhouding- en inzet zien. En adviseren wij u deze te combineren met de test carrière waarden voor meer inzichten.