Zakelijk

Welkom bij Job Analyse

Op het moment dat u meer inzicht nodig heeft richting uw personeel zoekt u naar een passende test. En geven wij u advies en begeleiding voor elke arbeidssituatie.

 

Hoe?

Binnen 1 werkdag ontvangt u de gekozen vragenlijst/test en uw leidinggevenden of werknemer kan direct starten. Na het invullen van de vragen ontvangt u binnen 1 werkdag het rapport incl. ons (gratis telefonisch) advies. Zo ontdekt u of uw interpretatie na het lezen van het rapport overeenkomt met uw zienswijze naar de situatie.

 

Geen testontwikkelaars

Job Analyse is een advies & begeleidingsbureau die werkt vanuit de basis “een test” inzetbaar voor elke werknemer Nederlands, Engels, Duits- en of Franse talig (vragenlijst en of het rapport), van niet opgeleid tot WO werk- en denkniveau het MKB.

 

Testbureau Job Analyse

Door de ogen van een ervaren manager, met expertise in competenties per individu en inzicht het in om talenten te ontdekken incl. persoonlijke kwaliteiten van mensen, ontstond het idee om werkgevers en leidinggevenden meer tools te geven tijdens alle arbeidssituaties op de werkvloer. Zo ook tijdens een selectie of langdurige ziekte, echter dan wel via een effectieve- en efficiënte werkwijze en producten te leveren zonder contract, betaalbaar, duidelijk en leesbaar rapport.

 

Wij zijn van mening dat er nu meer gekeken dient te worden naar het complete plaatje bijvoorbeeld met name naar competenties en persoonlijkheden, motivatie, energie, talent, kennis en kwaliteiten per individu. Op basis daarvan “the right men in the right place” te zetten binnen uw bedrijf. Tijdens een selectie incl. test die ervoor zorgen dat u uw leidinggevenden en werknemers ziet als een totaal plaatje bij functioneren of selectie en dat men zichzelf verder kan ontwikkelen of weer gaat studeren. Kom uit uw comfortzone en ga mee met een arbeidsmarkt die vraagt om verandering.

 

Werknemers en Leidinggevenden

Over welke kwaliteiten, kennis, vaardigheden, interesses, energie, motivatie of werk- en denkniveau beschikt uw personeel of sollicitant?

 

Wanneer zijn wij een extra aanvulling voor uw HRM ?

Op het moment dat u meer inzichten nodig heeft richting uw keuze of het functioneren van uw personeel of tijdens een sollicitatie/selectie.

 

Uw expertise is voldoende

Omdat veel van onze rapporten zijn voorzien van advies incl. tips richting uw kandidaat en het rapport, is het niet noodzakelijk dat wij tijdens het gesprek aanwezig zijn.  Uw expertise is voldoende om onze rapporten/uitkomsten te bespreken en toe te lichten aan uw werknemer of kandidaat. U ontvangt naast elke test een passend advies van onze loopbaanadviseurs.

Probeer nu een gratis test met uw werknemer!

Spring naar toolbar